Tuesday, September 28, 2010

O, my style!





Sapratu, ka ar vienu blogu man nepietiks. Gribu stilot!



Tātad, ja tur saku, ko domāju par sevi, citiem un pasauli, emocijām un netīrajiem traukiem, tad šeit gribu parādīt citiem sevi un pasauli!



Esmu diezgan dziļi iepinusies mākslā - pie kam dažādos tās aspektos - senču asinis manī iepludinājušas interesi par klasiskajām mākslas formām - tēlotājmākslu (glezniecība, grafika un tēlniecība), tad nopietni saistījos ar modi, pārgāju pie profesionālas filmēšanas, no turienes ieslīdēju kino un teātra mākslas un kostīmu mākslas lauciņā, tam visam pievienoju nedaudz interjera dizaina zināšanu un šobrīd uzņemu gudrības par kosmētiku un grimu.



Tā nu reizēm šuju, reizēm krāsoju sienas un reizēm tās izdaiļoju, reizēm zīmēju, gleznoju vai ķibinu kaut ko 3D, reizēm skraidu pa filmēšanas laukumu, reizēm skatos kino, reizēm eju uz izstādēm un daaaaudz lasu. Filmēt gan vairs nefilmēju un fotografēt man nepatīk, toties patīk izrakt skaistus attēlus internetā.




Te nu būs maisījums no tā visa. Un....aiziet!


Bilde augšā mana, bezmiega naktī redzētais, bezmiega naktī radītais. Bezmiegā vienmēr rodas vislabākās idejas, bet diemžēl bieži no rīta tās ir aizbēgušas.

1 comment:

viabaltica.blogspot.com said...
This comment has been removed by a blog administrator.